Tar Renáta vagyok.

Édesanya. Motivációs tréner. Sportoló.

Több, mint 15 éves nemzetközi KKV és multinacionális környezetben szerzett vezetői tapasztalattal a tarsolyomban elindultam, hogy átadjam tudásom. Neked.

Karrierem felét Angliában töltöttem. Sheffieldet a mai napig második otthonomnak tekintem. Multiszenvedélyes vállalkozó vagyok. Hogy mit jelent ez? Sokáig azt hittem velem van baj, mert nem illek bele egyik hagyományos karrierdobozba sem. Annyi minden érdekel, szívem szerint mindennel foglalkoznék egyszerre. Őszintén, igazán. Tudásvágyam nem ismer határokat. Gyermekként műkorcsolyázó, zongorista, táncos akartam lenni. Később egy dologban biztos voltam, hogy utazni szeretnék. Így jött Anglia. Elindultam tehát egy bőrönddel, hogy világot lássak. Végigjártam a ranglétrát. Pincérnőként kezdtem egy francia étteremben, majd kitartó kemény munkával egy éven belül feltornáztam magam a General Manager-i pozícióig. A húszas évei elején járó, idegen anyanyelvű, női vezetői pozíciómra a mai napig mérhetetlenül büszke vagyok. Ambicionizmus, proaktivitás, és dinamizmus jellemez. Ezek a személyiségjegyek vittek előre karrierem során. Valahogy mindig vezetői pozícióban kötöttem ki, még akkor is, amikor nem feltétlenül ez volt a szándékom. Vezetőként legjobban a csapat építését, tréningek tartását élvezem.

„Megálmodtam az életem, hogy megélhessem az álmaim.”

A sport gyermekkorom óta szerves része az életemnek. Fitneszedzői képesítésemet Angliában szereztem, ahol csoportos órákat tartottam. Ott szerettem bele igazán az emberek motiválásába, inspirálásába céljaik elérésében.
A közösség felemelő, fantasztikus erejébe. Hogy együtt minden könnyebb(nek tűnik).

A vállalati világot sosem tudtam elengedni és nem is akarom anyaként sem. Ezért született meg a Serenity. A két világ közötti összekötő kapocs, a motiváció megtalálása, fenntartása, kéz a kézben az önfejlesztéssel.

Konzultációra jelentkezem

Hívj meg előadónak!

Személyiségfejlesztő előadás szervezésén gondolkozol vagy céges csapatod motiválásában kellene egy kis támogatás? Jó hírem van! Tudok segíteni!

Egyéni árajánlatért kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!


Vegyük fel a kapcsolatot
Írj nekem